Jovanović: Na izborima 21. juna ne bira se vlast, nego podobna opozicija

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2020, 13:35

Jovanović: Na izborima 21. juna ne bira se vlast, nego podobna opozicija

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da će izbori 21. juna biti "prvi izbori u istoriji na kojima neće biti birana vlast, nego prihvatljiva opozicija"

"S obzirom da ti izbori nisu slobodni i da ne služe da se bilo šta promeni u društvu, pozivamo sve građane Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da ih bojkotuju", rekao je Jovanović u Obrenovcu, gde je razgovarao sa građanima.

Jovanović je naveo da opozicija "žudi za istinskim izborima" na kojima će građanima Obrenovca moći da kaže da zaslužuju bolju vlast i da bi trebalo da imaju bolju vezu sa centrom Beograda, da ne moraju da imaju člansku kartu ili vezu da bi radili u TENT-u ili Pro Tentu, kao i da se slobodno mogu prijavljivati na javne nabavke i poslovati bez reketa i korupcije.

"Obrenovčani zaslužuju i da im država objasni šta namerava sa prihvatnim centrom za migrante, jer država ne sme ništa da krije od svojih građana, a pogotovo ne da sklapa tajne ugovore sa drugim državama. Da bi građani čuli takve stvari i da bi imali istinski izbor, neophodno je da imamo pravi javni medijski servis, nezavisne institucije, kao i da budu zaštićeni od prinude izvršne vlasti i samovolje bilo koje partije", dodao je Jovanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović (Narodna stranka): Ostanak kod kuće 21. juna jedini način da se glasa protiv vlasti

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2020

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je ostanak kod kuće 21. juna jedini način da se glasa protiv "vladajuće partije i aktuelnog sistema", a da će svaki glas izašlih na izbore ići u prilog predsedniku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.