Zagrepčani uvereni: Izbacićemo Partizan, ako se sretnemo!

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrepčani uvereni: Izbacićemo Partizan, ako se sretnemo!

Partizan je snimao Škendiju, a Dinamo iz Zagreba crno-bele. Pomoćni trener Modrih, Damir Krznar (na slici desno), uživo je pratio duel našeg prvaka i Rozenborga, potencijalnih rivala u poslednjem kvalifikacionom kolu za Ligu šampiona.

– Norvežani nisu trkači parirali Partizanu onako kako sam očekivao. Beograđani su bili agresivniji i pouzdaniji. Igrali su u klasičnom sistemu 4-4-2. Više su imali loptu u nogama i tražili igru>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izjavio je Krznar „Sportskim novostima”.
Koga biste više voleli u četvrtom kolu?
– Želeo bih i Partizan i Rozenborg. Možemo da preskočimo i jedne i druge, konkretniji smo od njih – rekao je Krznar, a šef struke Dinama, Krunislav Jurčić, je posmatrao veći deo treninga Partizana.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinamo Zagreb: Izbacujemo Partizan!

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 12:23

Iako fudbaleri Partizana još uvek nisu odigrali ni prvi meč sa makedonskom Škendijom, prave se kalkulacije o mogućim protivnicima u nastavku puta ka Ligi šampiona. ..Pomoćni trener zagrebačkog Dinama, Damir Krznar, pratio je prijateljsku utakmicu između Partizana i Rozenborga, obzirom da su...

Nastavak na S media...

Sjajni Partizan pregazio Petržalku

Izvor: B92, 02.Jul.2011

Fudbaleri Partizana nalaze se pred vrhunskom formom, a da odlično rade na Pohorju pokazala je fenomenalna igra u četvrtom pripremnom meču..."Crno-beli" su u Gracu pregazili slovačku Petržalku sa 6:0 (3:0) i na neki način se osvetili rivalu za poraz u 3. kolu kvalifikacija za LŠ 2005. godine...Partizan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.