Stanojević: Igramo brzo, lako i jednostavno

Izvor: Blic, 02.Jul.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Igramo brzo, lako i jednostavno

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je posle ubedljive pobede nad Petržalkom da je vrlo zadovoljan svim linijama u timu.

"Izgledalo je lako. Kad igramo brzo, jednostavno, ekipe koje su ispod našeg nivoa teško da mogu da imaju šanse. Vrlo sam zadovoljan, i prvim i drugim poluvremenom. Igrali smo baš onako kako sam hteo, tako da na jedan dobar način završavamo ove pripreme", rekao je Stanojević.

Trener crno-belih osvrnuo se i na igru dvostrukog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strelca Eduarda Pašeka za koga kaže da je i pored golova još daleko od svog maksimuma.

"Drago mi je da se Eduardo osvežio, namerno sam ga izveo na poluvremenu. Da ga sačuvam jer još je ’težak’, još mu teško ide ali dobro se kretao mnogo bolje nego ranije", istakao je Stanojević pohvalivši i igru Ninkovića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.