Dinamo Zagreb: Izbacujemo Partizan!

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo Zagreb: Izbacujemo Partizan!

Iako fudbaleri Partizana još uvek nisu odigrali ni prvi meč sa makedonskom Škendijom, prave se kalkulacije o mogućim protivnicima u nastavku puta ka Ligi šampiona.

Pomoćni trener zagrebačkog Dinama, Damir Krznar, pratio je prijateljsku utakmicu između Partizana i Rozenborga, obzirom da su srpski i norveški šampion potencijalni rivali "modrih" u poslednjem kolu kvalifikacija.

Krstajić: Svaka prodaja je bila planska

Stepanov ili Rajković >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zamena za Savića?

Dijara odbija odmor od Stanojevića!

Ružić: Zvezdi ne pomaže politički pritisak!

Naravno, pod uslovom da i jedni i drugi savladaju sve svoje rivale do tada, a Krznar je bio pomalo iznenađen onim što je video.

- Beograđani su bili agresivniji i pouzdaniji, imali više loptu u nogama i tražili igru. Rozenborg nije trkački parirao Partizanu onako kako sam očekivao - utisci su pomoćnog trenera Zagreščana.

Krznar dodaje i da njegovi igrači nemaju čega da se plaše i ne bi imao ništa protiv da Dinamo u poslednjem kolu odmeri snage sa jednim od timova koje je gledao.

- Želeo bih i Partizan i Rozenborg, konkretniji smo od njih. Možemo da preskočimo i jedne i druge - rekao je Krznar.

FOTO: Sportski žurnal

(Sportski žurnal)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.