Izbacićemo Partizan, ako se sretnemo!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2011, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izbacićemo Partizan, ako se sretnemo!"

Pomoćni trener Modrih, Damir Krznar, uživo je pratio duel našeg prvaka i Rozenborga, potencijalnih rivala u poslednjem kvalifikacionom kolu za Ligu šampiona.

"Norvežani nisu trkači parirali Partizanu onako kako sam očekivao. Beograđani su bili agresivniji i pouzdaniji. Igrali su u klasičnom sistemu 4-4-2. Više su imali loptu u nogama i tražili igru", izjavio je Krznar "Sportskim novostima”.

Koga biste više voleli u četvrtom kolu?

"Želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bih i Partizan i Rozenborg. Možemo da preskočimo i jedne i druge, konkretniji smo od njih", rekao je Krznar, a šef struke Dinama, Krunislav Jurčić, je posmatrao veći deo treninga Partizana.

Stanojević: Znam prvih 11 za Škendiju

Dan pred završetak priprema u Sloveniji, mladi trener je definisao konture tima.

"Znam tim za Škendiju. Nije korektno da sad izjavljujem ko će početi, jer i igrači čitaju novine. Mada, imam dve nedoumice, u zavisnosti od stila koji budemo primenili", rekao je Stanojević.

Inače, Škendija je na probu dovela dvojicu Brazilaca, a planira i pojačanja iz Srbije.

Završni kontrolni meč na inostranim pripremama fudbalera Partizana zakazan je za 2. jul (18.30, TV Sport klub plus), u Gracu, protiv Petržalke.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.