Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANA NAJVEĆIH: Nova istupanja iz Evrokupa, Partizan gubi još jednog rivala!

Nastavljaju se problematični odnosi na relaciji FIBA-Evroliga, a na stranu svetske krovne organizacije stao je i Košarkaški savez Španije.

Novi predsednik Košarkaškog saveza Španije Horhe Garbahosa već na startu mandata opredelio se za stranu u dobro poznatom sukobu između FIBA i Evrolige.
Kako prenose španski mediji, Garbahosa je poslao zvanično pisma svim klubovima koji planiraju da igraju Evrokup sledeće sezone, a to su Valensija, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Bilbao, Gran Kanarija, Mursija i Fuenlabrada.
OLIMPIJSKI HIT: THC Familija snimila novu pesmu za srpske sportiste! (VIDEO)
– Naredio sam pravnim timovima da odmah počnu sa konkretnim akcijama – rekao je Garbahosa i time jasno stavio klubovima do znanja da će biti kažnjeni u slučaju da se ogluše na njegovu naredbu.
Podsetimo, od takmičenja su već odustali italijanski klubovi Kantu, Sasari i Trento iz istih razloga. Tako bi Partizan mogao da izgubi još jednog rivala u grupi, jer je žrebom uvršten zajedno sa Bilbaom.
The post ZABRANA NAJVEĆIH: Nova istupanja iz Evrokupa, Partizan gubi još jednog rivala! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka,   Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Do juče bio košarkaš, a sada postao predsednik saveza i već preti klubovima koji igraju Evrokup!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016

Novi predsednik košarkaškog saveza Španije Horhe Garbahosa stao je iz FIBA u duelu sa Evroligom...Garbahosa je zabranio učešće španskim klubovima u Evrokupu. On je tražio od ekipa da istupe iz takmičenja (Malaga, Valensija, Bilbao, Gran Kanarija, Mursija i Fuenlabrada)..Iz Evrokupa su se već...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.