Izvor: Story, 16.Dec.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Biljana Obradović u vezi sa fudbalerom

Popularna voditeljka Biljana Obradović u vezi je sa fudbalerom Partizana Vladimirom Volkovim. Oni se poznaju od ranije, a intenzivnije su počeli da se druže od kako je Biljana nezvanični PR kluba Partizan.

Kao vatreni navijač Partizana, Biljana je oduvek išla na utakmice ovog kluba tako da je Vladimira viđala i ranije. Oni za sada kriju svoju ljubav, a  poznati fudbaler Vladimir Volkov je od Bilje mlađi devet godina.

Iako ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jedno ni drugo nisu mogli da naslute da priča može da se razvija na ovakav način, ono što ih je brzo zbližilo su razmišljanja, životni stavovi i interesovanja.

Od kako je Biljana došla na funkciju PR-a, počeli su da se viđaju sve češće i ređala su se zajednička druženja, kafe, večere...

Biljana je na početku bila malo zbunjena, jer nikada nije bila u vezi sa nekim ko je toliko mlađi od nje, ali se vrlo brzo privikla i sada uživa. Mladi par još uvek ne želi da otkriva svoje emocije već čekaju da veza dobije čvršću formu, pa da onda tek obaveste javnost, jer su zajedno tek nešto duže od mesec dana.

Bilja je sve ovo prokomentarisala šaljivim tonom kako novinari nisu normalni i da joj svaki dan pronalaze novog dečka.

Pre veze sa voditeljkom, Vladimir je bio u vezi sa Ana Marijom Žujović, sa kojom se danas zabavlja Vladimir Stanojević, voditelj televizije Pink.

Izvor: Alo
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.