Zvezda Granda vadi silikone?

Izvor: Mondo, 15.Dec.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zvezda Granda" vadi silikone?

Pevačica i voditeljka navodno će opet pod nož, kako bi smanjila grudi.

Foto: Facebook/Ana Sevic popunjen profil

"Kurir" piše da Ana Sević, pevačica i voditeljka, planira da poseti plastičnog hirurga kako bi smanjila grudi. Ana je pre nekoliko godina stavila silikone da bi joj haljine za nastupe lepše stajale, ali je sada odlučila da ih izvadi, piše taj list.

Pevačica, koja je u braku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa kolegom Darkom Lazićem, u julu ove godine rodila je ćerkicu Lorenu, pa se navodno i usled promena u telu nakon trudnoće i porođaja odlučila na novu operaciju.

"To su gluposti, nemojte to da pišete", rekla je pevačica listu.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Sević vadi silikone iz grudi!

Izvor: Tracara.com, 15.Dec.2014

Zdravlje je na prvom mestu, zato vadi silikone (foto: Facebook) Pevačica Ana Sević stavila je silikone u grudi pre nekoliko godina, ali je sada rešila da povrati njihov prirodni izgled. Majka malene Leone, koju je dobila sa suprugom Darkom Lazićem, na ovaj korak se odlučila iz zdravstvenih razloga. “Ana...

Nastavak na Tracara.com...

Ljubav u Partizanu?

Izvor: Mondo, 16.Dec.2014, 09:38

Domaća štampa piše da su Biljana Obradović i jedan od fudbalera u vezi...Foto: MN Press..Novi dečko voditeljke Biljane, koja je trenutno nezvanični portparol FK Partizan, navodno je Vladimir Volkov, piše list "Alo"...Voditeljka i fudbaler koji je od nje mlađi devet godina već neko vreme su u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.