ULOG JE VELIKI: Partizan i Gent počinju bitku za prvo mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 09:14

ULOG JE VELIKI: Partizan i Gent počinju bitku za prvo mesto

Meč se igra na stadionu u Humskoj.

Fudbaleri Partizana večeras 21 čas igraju protiv belgijskog Genta meč 3. kola grupne faze Lige konferecnija. Ovaj meč, kao i revanš ova dva tima za dve nedelje u Beligi, odlučivaće praktično o prvoj poziciji na tabeli "B" grupe.

Još posle žreba bilo je jasno da Flora i Anartozis nisu ni do kolena Partizanu i Gentu. To se videlo i u prva dva kola gde su srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i belgijski timovi lako izašli na kraj sa Estoncima i Kipranima sa maksimalnih šest bodova se izdvojili na čelu tabele.

Partizan igra odlično ove sezone. Crno-beli imaju samo jedan poraz pretrpljen od Santa Klare u kvalifikacijama za Ligu Konferencija. Tim Aleksandra Stanojević igra efikasno, a sasvi solidno zatvara sve prilaze svom golu.

Četa iz Humske nema previše kadrovskih problema. Trener Stanojević se na slatkim mukama. Pitanje da li će crno-beli krenuti ofanzivno ili strpljivo čekajući grešku rivala.

Gent oscilira ove sezone. Tek je na 12. poziciji šampionata Belgije gde je doživeo nekoliko neočekivanih poraza. Najavljuju napadačku igru u Humskoj i juriš na ceo plen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.