Tumbaković: Krećemo u kupovinu, ali neće biti mnogo potpisa

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Krećemo u kupovinu, ali neće biti mnogo potpisa

Potvrdio je i Ljubiša Tumbaković da su transferi Stefana Šćepovića i Sretena Sretenovića u Busan pred realizacijom.
Sve je precizirano, njih dvojica u ponedeljak putuju za Južnu Koreju, na lekarske preglede i dogovaranje uslova saradnje sa novim klubom. Što se nas tiče, lako smo našli zajednički jezik, dobili smo uveravanja da će i igrači biti ispoštovani – rekao je direktor Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << .
Od novca koji će dobiti prodajom Tomića, Šćepovića i Sretenovića, najavljenim transferom Kamare i mogućim odlaskom Ivanova, crno-beli će deo izdvojiti za poslove u suprotnom smeru.
Sad krećemo u kupovinu, ali neće biti mnogo potpisa – kratko je dodao Tumbaković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Eliomar i Luka skupi za Partizan

Izvor: Blic, 05.Jan.2013

Eliomar Silva iz Javora i Predrag Luka iz Rada su potencijalna Partizanova pojačanja posle odlaska Nemanje Tomića u Tursku, no u taboru crno-belih ističu da neće pristati na basnoslovne zahteve bilo čijih poslodavaca..."Silva i Luka su igrači koji su tokom dosadašnjeg dela sezona impresionirali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.