Eliomar i Luka skupi za Partizan

Izvor: Blic, 05.Jan.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eliomar i Luka skupi za Partizan

Eliomar Silva iz Javora i Predrag Luka iz Rada su potencijalna Partizanova pojačanja posle odlaska Nemanje Tomića u Tursku, no u taboru crno-belih ističu da neće pristati na basnoslovne zahteve bilo čijih poslodavaca.

"Silva i Luka su igrači koji su tokom dosadašnjeg dela sezona impresionirali naš stručni šta. Činjenica je da su oni interesantni, ali neka se niko ne zavarava da ćemo se polakomiti na basnoslovne zahteve i plaćati fudbalere daleko iznad realnosti", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković za "Sport".

On je dodao da to svakako ne znači da crno-beli ne traže nova rešenja za pojedine pozicije u svom timu:

"Dobro ćemo protresti tržište i videti šta je najbolje za Partizan", dodao je Tumbaković.

Povezane vesti: Zimska bitka "večitih": Brazilac iz Javora želja i Zvezde i Partizana /video/ Stevanović: Biće još iznenađenja; Pižon: Očajan teren

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Partizan kreće u kupovinu

Izvor: RTS, 05.Jan.2013

Šampion Srbije, nakon prodaje nekolicine prvotimaca, na svom raspolaganju ima sredstva potrebna da u januaru dovede željena pojačanja. Međutim, njih neće biti previše. Sad krećemo u kupovinu, ali neće biti puno potpisa. Dobro ćemo protresti tržište i videti šta ima da se probere. Igrači...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.