Tepić za radost Grobara: Jako važna pobeda, vraćam se protiv Olimpije!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić za radost Grobara: Jako važna pobeda, vraćam se protiv Olimpije!

“Ne verujem da je ekipa razmišljala o razlici iz Zagreba, stvarno mislim da nije. Nadam se da to neće biti važno na kraju za naš plasman u Aba ligi”, rekao je bek crno-belih nakon trijumfa nad Cedevitom

Crno-beli su odigrali možda I najbolji meč od starta sezone protiv Cedevite (76:64) iako nisu mogli da računaju na Eda Murića I Milenka Tepića koji se ušinuo početkom nedelje. Možda je odsustvo nekadašnjeg srpskog reprezentativca bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I veći hendikep s obzirom na to da Partizan od početka sezone kuburi sa organizacijom igre. Međutim, crno beli su se skupili I prevazišli kadrovske problema, a nakon utakmice Tepić je bio zadovoljan načinom na koji je tim odigrao I najavio skori povratak na teren.

Tepić je istakao značaj pobede protiv velikog konkurenta za plasman u plej-of, ali naglasio da je ono što sledi u nastavku regionalnog takmičenja možda još bitnije za crno-bele. Jedan od najiskusnijih u Vujoševićevom timu osvrnuo se I na činjenicu da je Partizan u nekim trenucima ima priliku da pojuri 20 razlike, koliko su crno-beli poraženi u Zagrebu.

“Jako je važna pobeda, ali idemo dalje. Sledeći meč sa Olimpijom može da bude jako bitan za našu poziciju na tabeli u Aba ligi do kraja sezone. Ne verujem da je ekipa razmišljala o razlici iz Zagreba, stvarno mislim da nije. Nadam se da to neće biti važno na kraju za naš plasman u Aba ligi ”, istakao je Tepić.

Nekadašnji igrač Panatinaikosa poručio je da će uskoro ponovo biti na raspolaganju treneru Vujoševiću, možda čak I u narednom meču protiv Olimpije u Pioniru.

“Ne mogu da kažem sigurno, ali moj subjektivni osećaj je da će me proći do tada I da ću moći da zaigram već protiv Olimpije”, završio je bek crno-belih.

Partizan u narednom 17. kolu dočekuje Ljubljančane u Pioniru 10. januara u 21 čas.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.