TI SI MOJ KRISTIJANO RONALDO: Poruka koja je totalno RAZNEŽILA Vlahovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 16:37

TI SI MOJ KRISTIJANO RONALDO: Poruka koja je totalno RAZNEŽILA Vlahovića

Bili su nekad saigrači.

Sjajne partije Dušana Vlahovića nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Mlado golgeter ono što je započeo u Fiorentini, nastavio je i u Juventus.

Pohvale stižu sa svih strana, a jedna se ipak izdvojila.

Iz Brazila se javio Leonardo. Nekadašnji ljubimac navijača Partizana, prisetio se zajedničkih dana u Humskoj i vlahovića uporedio sa Kristijanom Ronaldom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Leonardo Souza (@leo42)

- Počastvovano je videti dokle je dogurao i šta radi u Juventusu. Bio si moj navijač, a danas sam ja tvoj navijač! Volim te, ti si moj Kristijano Ronaldo! Rekao si da ćeš postati veliki fudbaler i danas to jesi - napisao je Leonardo.

Vlahovića je očigledno dotakao ovakav izliv ljubav, pa je odgovorio: “Leozinjooo”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.