Stojadinović opet bez dlake na jeziku: Znamo da je BSK pod patronatom Partizana

Izvor: Blic, 18.Apr.2013, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović opet bez dlake na jeziku: Znamo da je BSK pod patronatom Partizana

Tiha tenzija između večitih rivala polako postaje sve veća kako prvenstvo ulazi u završnicu. Poslednja tema je bila premiranje međusobnih rivala. Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović tvrdi da su u taboru crno-belih previše nervozni.

- Nisam ja izmislio tu priču i da to zna svaki od 18 igrača Crvene zvezde koji je bio u karantinu. Znate da igrači između sebe komuniciraju i njihove kolege su im to rekle. Nisam se ja svađao u tunelu oko premija, već upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbaleri Zvezde i Spartaka. To je javna tajna. A, oni se izgleda bave nama i očigledno su nervozni kad tako rade... Provlači se po novinama i naši igrači znaju da je Borča pod njihovim patronatom, tako da će verovatno igrati sa 120 odsto mogućnosti protiv nas, ali to je normalno. Iskreno, ja ne znam ni s kim Partizan igra u narednom kolu - kaže Stojadinović.

Stojadinović ima puno posla i na “Marakani”. Stefan Mihajlović će ostati, dok klub uskoro napušta Miloš Dimitrijević.

- Stefan je prekomandovan u omladinski pogon do sledeće odluke trenera. Mislim da će biti i neka novčana kazna, to će odlučiti Disciplinska komisija. Dimitrijević čeka da napismeno dobije raskid ugovora nakon čega će mu trener najverovatnije zabraniti da dolazi na treninge. Takođe, Vukanu Savićeviću i Ožegoviću će biti produžen ugovor. Bio je u planu i Mihajlović, ali je napravio to što je napravio pa ćemo za njega videti na leto.

Međutim, za mesec i po dana Zvezda bi mogla da ostane i bez Kadua, Petkovića i Mikića. Njima ističu ugovori.

- Ni s kim nismo počeli konkretno da pričamo. Razlog je taj što čekam da se trener izjasni o pojedincima, tražio mi je još malo vremena da stekne kompletan utisak. Postoji realna mogućnost da Zvezda ostane bez njih trojice i bez obeštećenja - tvrdi Stojadinović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOJADINOVIĆ: BSK je pod patronatom Partizana, možda će i njega premirati!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Apr.2013

Sportski direktor Crvene zvezde ne sumnja u informaciju da je uprava "večitog" rivala premirala igrače Spartaka za utakmicu 23. kola Jelen Super lige, i ne isključuje da bi to mogla da ponovi i "nagradi" BSK iz Borče

Nastavak na Telegraf.rs...

PARTIZAN UZVRATIO STOJADINOVIĆU: BSK nije pod našim patronatom!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2013

Osim na terenu, nastavlja se borba večitih rivala i van njega. Dan pošto je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao kako zna da je BSK pod patronatom Partizana i nekoliko dana posle priče o obećanim premijama igračima Spartaka za eventualni uspeh na Marakani, reagovali su i rukovodioci...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.