Stojadinović opet bez dlake na jeziku: Znamo da je BSK pod patronatom Partizana

Izvor: NaDlanu.com, 18.Apr.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović opet bez dlake na jeziku: Znamo da je BSK pod patronatom Partizana

Zoran Stojadinović, sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda, ponovo je javno govorio o onome što misli o srpskom fudbalu, a ni ovo mišljenje se neće baš svideti pristalicama "večitog rivala". Nakon što je obelodanio svoje saznanja o 40.000 evra koje je Partizan navodno nudio Spartaku da bude neporažen na Marakani, Stojadinović sada tvrdi da je naredni Zvezdin rival, BSK iz Borče, "pod patronatom" crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << iz Humske.

Sportski direktor crveno-belih je u intervjuu "Sportu" rekao da je smanjenje bodovne razlike donelo veliku nervozu u Partiznu. "Oni se bave Zvezdom, dok smo mi veoma smireni. Ostvarili smo što smo mogli i do kraja šampionata (još sedam kola, Partizan ima četiri boda više od Zvezde) ćemo uraditi sve što je do nas da upišemo sve pobede. Naredni rival je BSK (nedelja, 16 časova, u Borči). Možda će Partizan i njih premirati. Neće nas poremetiti, jer ako se to dogodi - navikli smo", rekao je Stojadinović, dodavši: "Znamo da je BSK pod patronatom Partizana, ali je normalno kao svuda u svetu da imate svoje ambicije. Nama ostaje da igramo dobro i pobedimo", rekao je, između ostalog, Zvezdin sportski direktor za "Sport" uoči meča sa 12-plasiranim timom Superlige. (Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.