Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Bivši kapiten Partizana od sutra zvanično u Humskoj!

Dileme više nema – nekadašnji kapiten Partizana po treći put će obući crno-beli dres, a promocija je zakazana za sredu u 13 sati.

Kao što se i moglo očekivati, nakon višenedeljnih spekulacija konačno je usledila i zvanična potvrda – Stefan Babović će u sredu i zvanično potpisati ugovor sa Partizanom.
Baboviću (27) ovo će biti treći mandat u Humskoj pošto je prethodno crno-beli dres nosio od 2004. do 2006. godine, potom je nastupao za OFK Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nant i Fejnord, da bi se 2010. vratio u Partizan gde je ostao do 2012. godine.
U sezoni 2012/13 bio je član španske Saragose, ali nije uspeo da se izbori za veću minutažu, pa se posle godinu dana vratio u JSL, tačnije u Voždovac.
Babović je sa beogradskim klubom imao dogovor da će biti slobodan da napusti klub u slučaju prave ponude, koja je stigla ove zime iz Humske, tako da Partizan neće platiti ništa za njegovo obeštećenje.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PO TREĆI PUT U HUMSKOJ: Babović prvo pojačanje Partizana

Izvor: Kurir, 13.Jan.2015

BEOGRAD - Dosadašnji fudbaler Voždovca Stefan Babović prvo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, potvrdio je jesenji šampion Srbije...Nekadašnji reprezentativac po treći put u karijeri nosiće crno-beli dres, a zvanična promocija održaće se sutra na stadionu u Humskoj...Babović...

Nastavak na Kurir...

Svuda pođi, u Partizan dođi!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2015

Više nema nikakve dileme - Stefan Babović je novi fudbaler Partizana. Klub iz Humske zakazao zvaničnu promociju iskusnog veziste.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.