Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Maj.2024, 10:00

Symphonika on the Rock 14. maja 2024. u MTS dvorani

Muzički spektakl, u izvođenju italijanskog ansambla, Symphonika on the Rock postavlja nove standarde interpretacija i muziciranja. Takođe, tu i novi standardi muzičkih aranžmana u kojima je simfonijski orkestar savršeno uklopljen sa rock bendom i pevačima. Po prvi put će nastupiti u Beogradu 14. maja u MTS dvorani, a na online platformama efinity.rs i mtsdvorana.rs u … Članak Symphonika on the Rock 14. maja 2024. u MTS dvorani se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Legendardni svetski rock hitovi 14. maja u MTS Dvorani

Izvor: BalkanRock.com, 10.Maj.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com Legendardni svetski rock hitovi 14. maja u MTS Dvorani Legendardni svetski rock hitovi 14. maja u MTS Dvorani 10/05/2024 Muzički spektakl, u izvođenju italijanskog ansambla, „Symphonika on the Rock“ postavlja nove standarde interpretacija i muziciranja, ali i muzičkih...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.