Izvor: JUGpress.com, 10.Maj.2024, 09:52

Pritvor i krivična prijava zbog obljube devojčice

VRANJE
Višem javnom tužilaštvu u Vranju, Policijska uprava u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv D. P. iz Vranja, rođenog 1995. godine, zbog krivičnog dela obljuba nad detetom, izvršenog na štetu devojčice, rođene 2011. godine, saopšteno je iz Višeg tužilaštva.
Tužilaštvo je donelo Naredbu o sprovođenju istrage, saslušan je osumnjičeni koji se branio ćutanjem, dodaje se u saopštenju.
Osumnjičenom je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, na predlog tužilaštva odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
Oz Višeg tužilaštva navode da, u interesu...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Tužilaštvo u Vranju: Pritvoren zbog obljube maloletne devojčice

Izvor: Danas, 10.Maj.2024

Muškarcu (29) iz Vranja određen je pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela "obljuba sa detetom", potvrdilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.