Izvor: Blic, 10.Maj.2024, 04:15

ŠKOLARINE SKUPLJE I DO 36.000 DINARA! Ovo je lista fakulteta u Beogradu koji su DIGLI CENE, a evo i koliko košta godina na ostalima

Budući samofinansirajući brucoši će od naredne akademske godine školarine plaćati skuplje na više fakulteta Beogradskog univerziteta, i to, kako za sada stvari stoje, na 10, kako je ranije saopšteno. Iako su nove cene manje-više poznate, čeka se da ih Vlada Srbije odobri tokom ovog meseca, i tada će se sa sigurnošću znati u dinar koliko će one iznositi. Poskupljenja inače idu od 3.000 do 36.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Školarine skuplje na Univerzitetu u Beogradu: Deset fakulteta sigurno diže cenu studiranja

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2024

Studenti i budući brucoši će na čak deset fakulteta Univerziteta u Beogradu od predstojeće školske godine plaćati veće školarine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.