STIGAO: Suma konačno u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2021, 19:21

STIGAO: Suma konačno u Beogradu

Fudbaler Partizana doputovao u srpsku prestonicu.

Sejduba Suma se nakon reprezentativnih obaveza u Gvineji konačno vratio u Beograd. Danima se spekulisalo o danu povratka Sume u Beograd pošto je u Gvineji izbio državni udar i svi su bili u stanju panike.

Prvo se pojavila informacija da je Sejduba Suma evakuisan zahvaljujući Liverpulu koji je poslao avion po Nabija Keitu kako bi ga vratio u Englesku. A potom da je ostao u Gvineji jer bi se u slučaju da otputuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Englesku pojavili novi administrativni problemi oko vize i ograničenog kretanja u tranzitnoj zoni aerodroma.

A danas je došlo do kraja te agonije i omaleni Gvinejac je ponovo u Beogradu i na raspolaganju je treneru Stanojeviću.

🆕 Seyduba Suma je preko Istanbula doputovao u Beograd! pic.twitter.com/CClYMAGZbx

— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 9, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.