Remi Partizana i Napretka, ubedljiva Vojvodina

Izvor: RTS, 11.Avg.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Partizana i Napretka, ubedljiva Vojvodina

Fudbaleri Napretka i Partizana odigrali su nerešeno 2:2 u Kruševcu u meču četvrtog kola Linglong Superlige. Vojvodina je ubedljivo savladala Radnik sa 4:0, dok je Spartak pobedio Proleter sa 1:0.
Napredak je na svom stadionu protiv Partizana odigrao najbolji meč u sezoni. Crveno-beli iz Kruševca su nakon tri vezana poraza, uspeli da postignu dva gola protiv crno-belih i osvoje bod.

Dobro je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << domaća ekipa ušla u meč, prva zapretila, a prva i postigla gol. Pavićević je uposlio Ivanovića, ovaj pobegao odbrani gostiju i matirao golmana Stojkovića u 11. minutu.
Taj gol probudio je Partizan koji je samo tri minuta kasnije došao do izjednačenja. Crno-beli su sa nekoliko dodavanja došli do šesnaesterca rivala, tamo Ožegović odlaže loptu za Brežančića koji u naletu precizno šutira i postiže gol.
Do kraja poluvremena viđen je još jedan gol, ponovo u mreži Partizana i ponovo u režiji Ivanovića.
Ćuković je oštro centrirao u peterac rivala, a tamo Ivanović u padu hvata volej i postiže drugi gol na meču.
U drugom poluvremenu Napredak se okrenuo potpuno defanzivi, a Partizan konstantno bio u napadima.
U igru su ušli heroji meča sa Malatijom, Asano i Suma u želji da Partizan dođe do preokreta.
Sejduba Suma doneo je izjednačnjenje u 66. minutu, na asistenciju Tošića.
Do kraja meča Partizan je uspeo da stvori nekoliko prilika, ali promena rezultata nije bilo.
Nakon četiri odigrana meča Napredak ima jedan osvojen bod, dok je Partizan nakon dve pobede upisao prvi remi. Beogradski tim odigrao je meč manje u Linglong Superligi, pošto im je duel sa Javorem odložen zbog učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Vojvodina je ubedljivo savladala Radnik u Surdulici sa 4:0, dok je Spartak takođe na gostovanju pobedio Proleter sa 1:0. 
 Ovako je protekao meč: 
20.56 – Kraj meča, podela bodova u Kruševcu, pošto su Napredak i Partizan odigrali nerešeno 2:2.
20.41 – Blizu postizanja gola bio je Zoran Tošić u 81. minutu. Fudbaler Partizana je dobro izveo slobodan udarac, ali je lopta završila preko gola.
20.27 – GOOL! Suma u 66. minutu donosi Partizanu izjednačenje. Nekoliko dobro razmenjenih dodavanja na protivničkoj polovini, lopta je došla do Sume, koji reaguje pre golmana Napretka i koji šalje loptu u mrežu.
20.07 – Nastavljen je meč, Asano i Suma su na terenu umesto Ivanovića i Stevanovića.  U međuvremenu su počeli susreti u Novom Sadu i Surdulici.
19.50 – Završeno je prvo poluvreme, Napredak vodi sa 2:1 nakon 45 minuta igre.
19.30 – GOOL! Napredak ponovo vodi, Ivanović je strelac u 30. minutu. Igor Ivanović je odlično reagovao na centaršut sa leve strane i volej udarcem u padu postigao drugi gol na meču.
19.15 – GOOL! Partizan uzvraća u 15. minutu. Brežančić postiže gol za izjednačenje. Dobar napad crno-belih, Ožegović je u protivničkom šesnaestercu uposlio Brežančića, koji je bio u trku i koji je preciznim udarcem savladao golmana Miloševića.
19.12 – GOOL! Napredak vodi od 11. minuta, Ivanović postiže gol. Prva ozbiljnija prilika domaće ekipe, Ivanović je pobegao odbrani Partizana, izašao jedan na jedan sa Stojkovićem, kojeg je matirao.
19.00 – Počeo je meč...
18.30 – Poznati su sastavi obe ekipe:
Napredak: Milošević, Spremo, Pajović, Milovanović, Ćuković, Ožegović, Bjeloš, Eskić, Zec, Ivanović, Pavićević.
Partizan: Stojković, Miletić, Vujačić, Pavlović, Brežančić, Smiljanić, Zdjelar, Tošić, Ivanović, Stevanović, Ožegović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo promešao karte, bez trija koji je srušio Malatiju! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Fudbaleri Partizana u četvrtom kolu Linglong Superlige gostuju u Kruševcu...Napredak će ugostiti "crno-bele", samo par dana nakon što su puleni Sava Miloševića ubedljivo slavili u Humskoj protiv Malatijaspora u kvalifikacijama za Ligu Evrope (3:1)...Videli smo tada sjajnu igru Parizana, ali glavni...

Nastavak na Sportske.net...

Dupli šok za Partizan! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019

O izvanrednom početku sezone Partizana smo dosta pisali, ali za meč protiv Napretka, trener Savo Milošević je odlučio da promeša karte i to se odmah osetilo na terenu. Do sada niko nije bio u stanju ozbiljno da ugrozi odbranu Partizana, do sada je Stojković samo jednom savladan i to protiv Malatije....

Nastavak na 011vodič.com...

"Grobari" jasni, ovo je opomena, evo ko nije za Partizan! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Fudbaleri Partizana remizirali su u Kruševcu, protiv ekipe Napretka...Ekipa Napretka do današnjeg duela nije imala nijedan osvojen bod, kao nijedan postignut pogodak...Sada su ipak protiv Partizana u dva navrata uspeli da zatresu protivničku mrežu, a da pritom dođu i do prvog boda u sezoni...Na...

Nastavak na Sportske.net...

VIDEO: Napredak - Partizan 2:2

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019

Posle 18 godina viđen je "remi" u Kruševcu kada se sastaju Napredak i Partizan. Domaći su dva puta vodili golovima Ivanovića, dok su remi crno-belima doneli Brežančić i Suma.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.