Partizan dočekala vest, Srbija na jednoj poziciji ima najboljeg igrača Evrope!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dočekala vest, "Srbija na jednoj poziciji ima najboljeg igrača Evrope"!

Crno-beli danas na velikom ispitu, ali Holanđani pričaju samo o jednoj stvari...

U holandskim medijima nisu baš puno zainteresovani za Alkmar i Partizan, osim šturih izjava o borbi za evropsko proleće, konstatacije trenera Slota o balkanskim timovima koji uvek igraju na život i smrt, nema baš informacija o današnjem meču.

Talentovani Osama Idrisi očekuje da njegov tim nastavi sa sjajnim partijama iz poslednjih nedelja i uveren je da, ako bude tako, AZ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima velike šanse za pobedu.

Naravno LE je u drugom planu, mediji su prepuni priča o Ajaksu i pobedi koja ih je dovela na korak od top 16 faze.

Dušan Tadić je prvo ime holandskog šampiona, prenosi se konstatacija španskog lista "AS" koji je u izveštaju napisao da je bez dileme, "Srbin najbolja lažna devetka u Evropi".

Sam Tadić kaže da je pobeda veoma važna, da se pokazalo i protiv Lila da kada Ajaks nametne svoj stil veoma ih je teško pobediti.

Na nekom portalima prenose i mišljenja navijača Sautemptona koji se davi u PL i koji ne mogu da shvate da "Sveci" nisu izvukli ono najbolje od Tadića i da su dozvolili sebi da se odreknu jednog od najboljih napadača na Starom Kontinentu.

Bilo kako bilo, Tadić nastavlja sa fantastičnim partijama, šteta što reprezentacija Srbije nikako da iskoristi njegove kvalitete, valjda i zbog toga nam ide tako nam ide u reprezentativnom fudbalu...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.