Partizan bez publike na startu Super lige!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez publike na startu Super lige!

Prvu utakmicu novog šampionata Srbije u novom formatu, košarkaši Partizana odigraće bez prisustva navijača.

Čačanski Borac će gostovati u praznoj dvorani "Aleksandar Nikolić", jer Partizan drugu godinu zaredom vuče suspenziju iz prethodnog šampionata.

Podsećamo, zbog gađanja Stefana Jovića u prošlogodišnjem finalu plej-ofa protiv Crvene zvezde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Partizan je kažnjen jednom utakmicom zabrane prisustva navijača od strane KLS.

Foto: Marko Todorović

- Ekipa KK Partizan NIS se kažnjava igranjem jedne utakmice bez publike i novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača, bacanja na teren u više navrata mekih i čvrstih predmeta (drugi ponovljen slučaj), a naročito zbog bacanja dva sedišta sa tribine na klubu za rezervne igrače KK Crvena zvezde Telekom kojom prilikom je povrđen Stefan Jović - glasilo je saopštenje KLS 15. juna 2015. godine.

Verovatno ste na to zaboravili, kao i da je Partizan istu situaciju imao i prošle sezone, kada je uvodni meč protiv Mega Leksa u KLS igrao bez navijača, takođe zbog incidenata u finalu plej-ofa 2014. godine.

Raspored 1. kola KLS

7. maj

Partizan - Borac (21,00)

8. maj

Crvena zvezda - Tamiš (19)

Metalac - FMP (19)

Mega Leks - Konstantin (19)

Zanimljivo, KLS je objavilo i termine polufinala i finala plej-ofa prvenstva Srbije, kao i termine mečeva za treće mesto koje će odlučivati o poslednjem putniku za ABA ligu (ukoliko bude postojala sledeće sezone).

Termini utakmica plej-ofa Super lige https://t.co/kSRrcMb9fn #KLSRB pic.twitter.com/NZeuitX7BA— Košarkaška liga SRB (@KLSrbije) May 4, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan: Trening sa navijačima, meč bez publike

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2016, 10:56

Košarkaši Partizana prvi meč u srpskoj Superligi odigraće u subotu u 21 čas protiv Borca, ali bez prisustva gledalaca zbog kaze iz prošle sezone...Međutim, klub iz Humske je odlučio da istog dana, u podne, otvori kapije dvorane "Aleksandar Nikolić"!..Kako su crno-beli naveli ulaz D će biti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.