PARTIZAN OTPUTOVAO U SKOPLJE: Muta poručio Grobarima čemu mogu da se NADAJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN OTPUTOVAO U SKOPLJE: Muta poručio Grobarima čemu mogu da se NADAJU (FOTO)

Crno-beli u prvom kolu ABA lige igraju protiv MZT-a.

Crno-beli su spremni za početak nove sezone. Rano jutros, košarkaši Partizana krenuli su put Skoplja, na prvu utakmicu ABA  lige u novoj sezoni. Posle premijere pred svojim navijačima u prijateljskom duelu protiv Fenerbahčea, crno-beli će u petak  od 20 časova igrati u Skoplju protiv MZT-a.

VEĆ IH ZADIVIO: Bogdan na prvom treningu uradio nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

SASTALI SE ČELNICI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FIBE I EVROLIGE: Svi čekali neko rešenje, ali do njega još nije došlo (FOTO)

The black and white @PartizanBC squad is back for the 2017/18 #ABALiga season! pic.twitter.com/yhWPj3fQU5

— ABA Liga (@ABA_League) September 26, 2017

- Za nas je utakmica prvog kola jako važna, počinje novo takmičenje. Nismo se sto posto spremili, biće teško, očekujem da će odlučivati jedna lopta. Mislim da Partizan ima tim koji može da pobeđuje, ali ipak se plašim zato što nismo potpuno uigrani tokom pripremnog perioda. Imamo još puno prostora za napredak, ali i pored toga očekujem pobedi - istakao je trener crno-belih, Miroslav Nikolić.

Dvadesetogodišnji bek Partizana NIS, Vanja Marinković, započeće sutra svoju četvrtu seniorsku sezonu u crno-belom dresu.

- U prethodne dve sezone smo u prvom kolu i dobijali i gubili u završnicama koje su bile na jednu loptu. Ovo sada je nešto novo, novo je takmičenje, tim je u velikoj meri promenjen, ali verujem da iz naše mladosti, i iskustva Veličkovića i Čakarevića, možemo da napravimo dobar miks koji će nam donositi pobede. Sa tim ambicijama idemo i u Skoplju - rekao je Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.