PARTIZAN I DŽAMONT GORDON: Ima nečeg skrivenog, a sada je poznat konačan epilog njihovog ‘spora’

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN I DŽAMONT GORDON: Ima nečeg skrivenog, a sada je poznat konačan epilog njihovog ‘spora’

Nakon što je jedan Amerikanac, Frenk Robinson, napustio Partizan, to će pre isteka ugovora učiniti još jedan, Džamont Gordon.

Partizan je sezonu počeo sa dva, nastavio sa tri Amerikanca, a završiće je sa jednim. Frenk Robinson je prošle subote protiv Borca oprostio od navijača u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a sada klub iz Humske napušta Džamont Gordon.
To je ishod spora koji traje između igrača i kluba već neko vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i zbog kog bivši as Cibone i CSKA iz Moskve nije igrao prethodnih nedelja u košarkaškoj Superligi Srbije.
FOTO: STARSPORT

Ranije je obrazlagano da ima privatnih problema i da zbog toga ne igra, a na konferenciji posle utakmice sa FMP-om trener Aleksandar Džikić je najavio da će se klub uskoro oglasiti zvaničnim saopštenjem u kom će sve obrazložiti.
Dok se ono ne pojavi, već sada je jasno da je razlaz izvestan i da će crno-beli sa još jednim igračem manje u rotaciji završiti aktuelnu sezonu.
The post PARTIZAN I DŽAMONT GORDON: Ima nečeg skrivenog, a sada je poznat konačan epilog njihovog ‘spora’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.