Izvor: Blic, 17.Maj.2024, 15:06

Roditelji Angeline ubijene u Ribnikaru poklanjaju 50 HALJINA devojčicama za matursko veče! Njen otac progovorio o suđenju: "Pokušavaju da IZAZOVU SAŽALJENJE"

Otac ubijene devojčice u "Ribnikaru" Angeline Aćimović, Anđelko Aćimović rekao je danas da će "Fondacija Angelina" pokloniti 50 haljina devojčicama za matursko veče, od čega će 35 biti za decu bez roditeljskog staranja, a ostale će biti poklonjene Angelininim drugaricama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RODITELJI UBIJENE DEVOJČICE IZ RIBNIKARA POLANJAJU 50 HALJINA ZA MATURU! Otac devojčice prokomentarisao i suđenje: "Oni su trebali da se pojave kao normalni ljudi..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2024

Otac ubijene devojčice u "Ribnikaru" rekao je danas da će Fondacija njegove ćerke pokloniti 50 haljina devojčicama za matursko veče, od čega će 35 biti za decu bez roditeljskog staranja, a ostale će biti poklonjene njenim drugaricama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.