Izvor: Luftika.rs, 17.Maj.2024, 15:06

Mladići opljačkali kuću u Novom Sadu, pa bežeći udarili u 2 policijska automobila

Dvojica mladića iz Barajeva uhapšeni su juče (16. maj) nakon što su provalili u kuću na Telepu i ukrali zlatni nakit. Kod njih je pronađena i lovačka puška.
Dvadesetogodišnjak D. H. i sedamnaestogodišnjak iz Barajeva terete se za krivična dela: teška krađa, napad na službeno lice u vršenju dužnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.
Kako je saopštio MUP, oni su uhapšeni sinoć nakon što su, kako se sumnja, provalili u kuću na Telepu i ukrali zlatni nakit.
“Pokušavajući da pobegnu, udarili su automobilom u dva policijska vozila, pa je u jednom od njih lakše povređen inspektor novosadske kriminalističke policije”, navodi se u saopštenju.
Kod osumnjičenih je, osim ukradenog nakita, pronađena...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mladići krali nakit na Telepu, pa kolima udarili u policijske automobile

Izvor: NoviSad.com, 17.Maj.2024

Dvojica mladića uhapšeni su juče nakon što su provalili u kuću na Telepu i ukrali zlatni nakit. Potom su automobilom udarili policijska vozila, a kod njih je pronađena i lovačka puška..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.