Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 15:20

Cvijanović: Pismo Konakovića Varheljiju je stav isfrustriranog pojedinca

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas da pismo Elmedina Konakovića upućeno evropskom komesaru za proširenje i susedstvo Oliveru Varheljiju nije stav BiH, već isfrustriranog pojedinca koji u kontinuitetu zloupotrebljava svoju poziciju.
"To je problem sa bošnjačkim kadrom. Sve što je zajedničko oni bi uzurpirali, odlučivali bi u svoje ime, a onda prodavali maglu da je to u ime svih", navela je Cvijanović u izjavi za Srnu.
Cvijanović je to rekla upitana da komentariše otvoreno pismo Konakovića upućeno Varheljiju u kojem ga kritikuje zbog, kako je naveo, javnog pridruživanja sramnoj propagandi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Cvijanović je istakla da Ministarstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cvijanović o Konakoviću nakon što je pisao Varheljiju: „Stav isfrustriranog pojedinca“

Izvor: Danas, 17.Maj.2024

Srpska članica Predsedništva BiH Željka Cvijanović je danas ocenila da pismo ministra spoljnih poslova BIH Elmedina Konakovića komesaru EU za proširenje i susedstvo Oliveru Varhejiju u vezi s rezolucijom o Srebrenici, nije državni stav, već stav "isfrustriranog pojedinca koji u kontinuitetu zloupotrebljava...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.