OVO MU ZVEZDAŠI NEĆE ZABORAVITI: O epskoj izjavi Dangubića i danas se priča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 16:20

OVO MU ZVEZDAŠI NEĆE ZABORAVITI: O epskoj izjavi Dangubića i danas se priča (VIDEO)

Dogovorio prelazak u Partizan.

Prelazak Nemanje Dangubića u Partizan, naišao je na nevericu kod velikog broja navijača Crvene zvezde, u kojoj je krilni košarkaš doživeo najblistavije trenutke u karijeri.

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu formu. U velikom derbiju kec je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

Bilo je i onih blažih reakcija, čak i razumevanja odluke Dangubića, ali priličan broj je onih koji je ovaj prelazak zaboleo i koji su očigledno zamerili srpskom igraču odluku da pređe u redove najvećeg rivala.

Na društvenim mrežama se pojavila i izjava Dangubića iz emisije "U susret Svetskom prvenstvu u košarci", neposredno pred start Mundobasketa u Kini.

И на све си то пљунуо... pic.twitter.com/4RhLOO9QH1

— Џиги Килиманџаро 🇷🇸 (@IGORBASA1) July 7, 2020

Tadaj je, na pitanje "u čijem se dresu oseća najbolje kada igra?", Nemanja Dangubić odgovorio da je to dres Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.