Partizan deklasirao Vojvodinu, Zvezda bolja od Proletera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2019, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan deklasirao Vojvodinu, Zvezda bolja od Proletera

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Vojvodinu 4:0 (2:0) u Humskoj u 15. kolu Superlige.

Izabranici Sava Miloševića posle poraza od Čukaričkog u prošlom kolu, došli su lake pobede protiv Novosađana i tako su napravili dobru uvertiru pred gostovanje Mančester Junajtedu u Ligi Evrope 7. novembra.

Crno-beli poveli su golom Bibrasa Natha u 29. minutu sa penala, koji je dosuđen posle starta Mladena Devetaka nad Bojanom Ostojićem.

Isti igrač u 43. minut >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na povećao je na 2:0, kada mu je Umar Sadik poslao loptu na 11 metara.

Već na startu drugog dela, Partizan je imao 3:0, kada je Saša Zdjelar posle asistencije Sadika, sa 20 metara šutirao i savladao golmana Emila Rockova.

Četvrti gol u mreži Vojvodine viđen je u 69. minutu, kada se u Umar Sadik upisao u strelce i postavio konačan rezultat.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pobednički niz u Superligi i posle gostovanja Proleteru, koji su pobedili sa 2:0 (0:0) u Novom Sadu.

Nova tri boda timu Vladana Milojevića doneli su Mateo Garsija u 59. i Ričmond Boaći u 82. minutu.

Crveno-beli su uvećali vođstvo na tabeli sa sedam bodova više od Čukaričkog, devet od Vojvodine i zadržali 10 u odnosu na Partizan, ali i dodatno popravili raspoloženje pred dolazak londonskog Totenhema u Ligi šampiona.

Raspored utakmica, danas: Partizan - Vojvodina (14 sati), Proleter - Crvena zvezda (16). Nedelja: Inđija - Javor (13), TSC - Radnički (15), Radnik - Voždovac (15), Rad - Mladost (15), Napredak - Spartak (15) i Mačva - Čukarički (15).

Tabela: Crvena zvezda 39 bodova, Čukarički 32, Vojvodina 30, Partizan 29, TSC 25, Radnički 25, Voždovac 24, Mladost 18, Spartak 18, Javor 16, Proleter 16, Napredak 15, Radnik 14, Inđija 7, Rad 7, Mačva 3.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Derbi kola u Humskoj, Zvezda gost Proleteru

Izvor: B92, 02.Nov.2019

Ovog vikenda nastavlja se Superliga Srbije utakmicama 15. kola u kome se derbi igra u Humskoj između fudbalera Partizana i Vojvodine...Partizan posustaje u poslednje vreme, zabeležio je tri poraza u Superligi iz četiri utakmice – poslednji u sredu na Banovom brdu od Čukaričkog (2:1), i zato se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.