Nebitniji meč pripao Vojvodini!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 21:06

Nebitniji meč pripao Vojvodini!

Vojvodina bolja od Partizana u poslednjem kolu domaćeg prvenstva.

Danas je bila prva od dve utakmice u 5 dana koje će odigrati Partizan i Vojvodina, u pitanju je ona nebitnija u Super ligi gde je već sve poznato.

Zbog toga su Lalatović i Milošević izveli kombinovane sastave, što je više odgovaralo Vojvodini u prvom poluvremenu.

Ekipa Nenada Lalatovića je uspela da stigne do prednosti već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 14. minutu utakmice nakon što je Lazar Marković startovao na napadača Vojvodine, možda je sudija Đorđić i prestrogo dosudio na belu tačku, a siguran izvođač bio je Čović za 1:0.

Ispostavilo se da je to bio jedini gol u prvom delu meča, crno-beli su u mahove napadali, pretila je i Vojvodina preko Drinčića, ali promene rezultata nije bilo.

Dobar udarac je uputio Ivanović kada je Simić, golman Vojvodine, odlično reagovao, a par minuta kasnije dobro je zaustavio i udarac Matića.

Mogao je Miloš Đorđić komotno da pokaže još jednom na belu tačku kada je Brežančić startovao na Mrkajića, ali je ovoga puta odlučio da pokaže žuti karton Mrkaiću.

Partizan je bio bolji rival u nastavku, imao je i jednu sjajnu šansu u 57. minutu. Matić se dobro oslobodio čuvara, dodao Nathu koji je loše odreagovao, bolje da je šutirao nego što je pokušao da doda Markoviću.

Vitas je mogao da promeni rezultat na semaforu, ali je njegov udarac glavom otišao u totalno pogrešnom smeru.

Vojvodina: Simić, Andrić, Bralić, Saničanin, Đorđević, Stojković, Bojić (Gemović 83), Drinčić, Čović (Zukić 46), Vukadinović, Mrkaić (Devetak 69).



Partizan: Popović, Vujačić, Vitas, Brežančić, Smiljanić, L. Pavlović (Stanojlović 87),  Zdjelar (Natho 46), Ivanović, L. Marković (Štulić 76), F. Stevanović (Suma 64), Matić.





Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.