Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2020, 09:36

Partizan i Vojvodina, prvi čin: Različite filozofije

Poslednje kolo šampionata Srbije doneće i derbi u Novom Sadu, koji će prvenstveno poslužiti da jedni drugima opipaju puls pred finale Kupa u sredu. Crno-beli s rezervistima, Lala ne veruje u rotacije

Dve različite trenerske filozofije i dva sasvim drugačija pristupa večerašnjem derbi meču Vojvodine i Partizana u Novom Sadu. Lišen svakog rezultatskog opterećenja poslužiće kao uvertira pred finale Kupa u kome će se iste ekipe u sredu boriti za pehar. Doduše, ovo iste >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << treba uzeti sa rezervom, pošto će Savo Milošević na teren poslati tim prevrnut naopačke.

Odmaraće tako i najopasniji igrači crno-belih Bibars Natho, Umar Sadik, Takuma Asano... U stvari samo će retki zadržati mesto u timu. Pitanje je samo koji, pošto se čak pominje i mogućnost da Milan Smiljanić zaigra kao desni bek kako bi Nemanja Miletić mogao da odmori prvi put otkako je prvenstvo natavljeno posle pandemije korona virusa. Čak se šuška i da bi među stativama mogao da se nađe 20-godišnji Aleksandar Popović, inače treći golman tima, tek da upiše prve minute na terenu u ovoj sezoni.

Uprošćeno, sve što Savo Milošević bude mogao da menja – menjaće, ali će recimo jedan od standardnih štopera morati da igra uz Uroša Vitasa, videćemo samo da li Bojan Ostojić ili ipak značajno mlađi i svežiji Strahinja Pavlović. Takođe, ako Smiljanić bude igrao na beku, ko će onda u vezu uz mladog Lazara Pavlovića Saša Zdjelar ili Aleksandar Šćekić.

S druge strane Nenad Lalatović sasvim drugačije vidi priliku da opipa puls rivala u Kup finalu.

Nisam, kao trener, pristalica rotacija u ekipi. Uostalom, na prethodnom gostovanju u Inđiji je toga bila u izvesnoj meri, pa se nismo dobro proveli. Ne mogu da kažem da sam definitivno odlučio kako danas da postupim, ali je sigurno da velikih promena neće biti. Van konkurencije su samo povređeni Topić i Mladenović“, otvoreno će popularni Lala na konferenciji za novinare.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uzdaju se u Novom Sadu da bi pred svojim navijačima – njih neće biti u sredu na Čairu – mogli da dobiju injekciju samopouzdanja pred najvažniju utakmicu sezone. Partizan je to već stekao savladavši Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa.

Inače, prvi ligaški sudar ova dva tima, u Humskoj jesenas, ubedljivo je dobio Partizan sa 4:0. U međuvremenu se Voša ipak značajno podigla, izborila povratak na evropsku scenu i suštinski ispunila cilj za ovu sezonu te sada rasterećeno ulazi u sam finiš sezone. Partizan pak mora da dobije to finale, inače mu kao uteha ostaju samo pobede u derbi mečevima sa Crvenom zvezdom, a to nije dovoljno.

VOJVODINA – PARTIZAN

(19,00, TV Arena Sport 1)

Stadion: Karađorđe

Sudija: Miloš Đorđić

Vojvodina (4-2-3-1): Rockov – Andrić, Bralić, Saničanin, Đorđević – Stojković – Vukadinović, Čović, Drinčić, Bojić – Mrkaić.

Partizan (4-2-3-1): Popović – Smiljanić, Vitas, S. Pavlović, Brežančić – Zdjelar, L. Pavlović – Ivanović, Suma, F. Stevanović – Matić.

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vojvodina i Partizan - generalna proba za finale Kupa Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020

Meč u Novom Sadu bez takmičarskog naboja...Vojvodina dočekuje Partizan u poslednjem kolu Superlige Srbije (petak, 19) u meču koji nema takmičarski značaj, ali može mnogo da donese jednom od dva tima u psihološkom smislu uoči finala Kupa Srbije u Nišu...U sredu Vojvodina i Partizan igraju finale...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.