Poslednje kolo Superlige uvertira za finale Kupa

Izvor: RTS, 19.Jun.2020, 12:24

Poslednje kolo Superlige uvertira za finale Kupa

U derbiju poslednjeg kola Superlige sastaju se fudbaleri Vojvodine i Partizana od 19 sati. Pre njih će na teren Spartak i Napredak (16.30), a u poslednjem današnjem duelu (21) sastaju se Radnički i TSC.
Spartak i Napredak imaju prvi današnji duel u nastavku 30. kola Superlige Srbije od 16.30, ali je interesovanje ljubitelja fudbala zaokupljeno utakmicom koja se od 19 časova igra u Novom Sadu. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Duel Vojvodine i Partizana pred novosadskom publikom nema veliki rezultatski značaj, ali je u centru pažnje jer će pokazati sa čim raspolažu finalisti Kupa Srbije pred meč koji će igrati u sredu.
Partizan je već osigurao drugu poziciju na tabeli i više je zainteresovan za drugi meč, u sredu, koji će odlučivati o trofeju u Kupu Srbije ali i o preskakanju prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
U poslednjem večerašnjem meču snage će odmeriti Radnički i TSC.
prvim mečevima poslednjeg kola Superlige Srbije, koji su juče odigrani, fudbaleri Mladosti nadigrali su u Lučanima ekipu Rada sa 2:0, dok su "na krovu" bodove podeli Vožovac i Radnik iz Surdulice rezultatom 1:1. 
Rezultati i parovi 30. kola:
Četvrtak:
Mladost - Rac 2:0
Voždovac - Radnik 1:1
Petak:
Spartak - Napredak (16.30)
Vojvodina - Partizan (19.00)
Radnički - TSC (21.00)
Subota:
Javor - Inđija (14.30)
Čukarički - Mačva (16.30)
Crvena zvezda - Proleter (19.15) - proslava titule
Tabela:
Crvena zvezda 75, Partizan 64, TSC 59, Vojvodina 59, Radnički 49, Čukarički 48, Spartak 46, Voždovac 45, Mladost 43, Radnik 31, Proleter 30, Napredak 30, Javor 25, Inđija 25, Rad 15, Mačva 13.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednji trener koji je sa Vojvodinom izbacio Partizan u Kupu sada je Miloševićev prvi saradnik! Sećate li se ove utakmice? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020

U Humskoj je te večeri ''grmelo'': ''Plavi, odlazi''..Ekipe Vojvodine i Partizana večeras igraju prvi od dva njihova preostala međusobna duela do kraja sezone. Večerašnji meč se igra u okviru poslednjeg kola Linglong Superlige od 19 časova na ''Karađorđu'', ali mnogo značajniji je onaj koji...

Nastavak na Sportske.net...

Vojvodina iz "spornog" penala srušila Partizan u uvertiri za Kup!

Izvor: B92, 19.Jun.2020

Fudbaleri Vojvodine pobedili su kombinovani tim Partizana 1:0 (1:0) u utakmici poslednjeg 30. kola Linglong Superlige Srbije...Meč na stadionu "Karađorđe" odlučen je u 14. minutu kada je iz penala pogodio Nemanja Čović...Svemu je prethodnio "sporan" prekršaj Lazara Markovića nad Miljanom Vukadinovićem...

Nastavak na B92...

Da li je bio penal za Vojvodinu? ANKETA

Izvor: B92, 19.Jun.2020

Fudbaleri Vojvodine poveli su iz penala protiv Partizana u utakmici 30. kola Superlige u Novom Sadu...U jednoj situaciji pred golom Partizana pao je Miljan Vukadinović posle duela sa Lazarom Markovićem...Sudija Miloš Đorđić procenio je da to bio prekršaj za najstrožu kaznu, iako se čini da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.