Vojvodina i Partizan - generalna proba za finale Kupa Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 09:51

Vojvodina i Partizan - generalna proba za finale Kupa Srbije

Meč u Novom Sadu bez takmičarskog naboja.

Vojvodina dočekuje Partizan u poslednjem kolu Superlige Srbije (petak, 19) u meču koji nema takmičarski značaj, ali može mnogo da donese jednom od dva tima u psihološkom smislu uoči finala Kupa Srbije u Nišu.

U sredu Vojvodina i Partizan igraju finale Kupa u Nišu, a večeras (19.00) u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sadu rezultatski nebitan meč poslednjeg kola Superlige. Iz tog razloga ne očekuju se najjači sastavi na terenu, kvota na Vojvodinu je 3,20, a na Partizan 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Novosađani i Beograđani boriće se se za pehar kupa u sredu 24. juna i duel u Novom Sadu je generalna proba za trenere Nenada Lalatovića i Sava Miloševića za ovu utakmicu. Pitanje je da li će stratezi dva tima otvoriti sve karte uoči okršaja u sredu, a jedno je sigurno – i Vojvodina i Partizan bi oberučke prihvatili poraz u prvenstvenom sudaru u petak (19 časova) u zamenu za trofej naredne srede.

U svakom slučaju, iz oba tabora najavljuju pobedu u prvenstvenom duelu kako bi u što boljem raspoloženju dočekali meč sezone u Nišu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.