Miha hoće da pohara Partizan: Posle Lukića želi i Necu Mihajlovića

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha hoće da pohara Partizan: Posle Lukića želi i Necu Mihajlovića

Skaut Bikova Miroslav Tanjga potvrdio da je krilni fudbaler vrlo zanimljiv igrač

Ne može da se pohvali partijama u ovoj sezoni, ali može činjenicom da za njega ne jenjava interesovanje inostranih klubova. Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović našao se u fokusu belgijskih velikana na prethodnom derbiju.

A glas o  dobrim igrama mladog reprezentativca Srbije u prošloj sezoni čule su se i do Italije. Ne bi bilo iznenađenje da u bližoj budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nemanja Mihajlović krene putevima Saše Lukića i zaduži dres Torina.

To je, između redova, poručio skaut Bikova Miroslav Tanjga, inače kum Siniše Mihajlovića.

„Nemanja Mihajlović je zanimljiv igrač. Toliko, zasad. Torino nije Milan, ne može da istrpi desetoricu mladih igrača. Meta su već profilisani igrači, shodno klupskim ambicijama“, rekao je Miroslav Tanjga za Sportski Žurnal.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.