Malo na Šoletu, malo tribina... Ovako se crno-beli spremaju za proleće (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo na "Šoletu", malo tribina... Ovako se crno-beli spremaju za proleće (foto)

Fudbaleri Partizana odradili su današnji trening u Humskoj.

Vicešampion Srbije ima taj luksuz da može da bira na kom mestu želi da obavlja bazični deo priprema, pošto SC Partizan-Teleoptik i stadion u Humskoj imaju pomoćne terene sa veštačkom travom.

Stručni štab na čelu sa Zoranom Mirkovićem danas je izveo igrače na tribine stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana. Stepenice su poslužile za vežbe snage i eksplozivnosti kako bi igrači spremni dočekali selidbu u toplije krajeve gde će se raditi na taktici i uigravanju tima.

Radilo se danas i na terenu "Milutin Šoškić", na mestu gde je bila nekadašnja "blatuša". Teren sa veštačkom travom omogućio je fudbalerima Partizana optimalne uslove za rad, a kako je izgledala današnja "radna akcija" u Humskoj možete pogledati u galeriji OVDE!

Fudbaleri Partizana treniraće u Beogradu i narednih sedam dana, a potom ih očekuje selidba u Antaliju gde će boraviti do 8. februara i odigrati pet kontrolnih utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.