Istorija! Danas pada rekord lige, ovo su raspleti u borbi za prvo mesto u ABA!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija! Danas pada rekord lige, ovo su raspleti u borbi za prvo mesto u ABA!

Svakako da će mnogo toga odlučiti večerašnji duel, ali i raspored u poslednja tri kola. Partizan pobedom, čini se, odnosi sve!

Ulog  u ligi odavno nije bio veći.

Partizan i Budućnost će igrati za prvo mesto na Jadranu, a situacija je veoma jasna, pobednik će napraviti veliki korak ka prvom mestu i prednosti domaćeg terena u plej ofu.

Tradicija je na strani Partizana, samo tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta u 15 godina Budućnost je dobila crno-bele u Beogradu, ali to ne mora da znači ništa, na kraju krajeva, svežiji su od rivala, imaju dobar tim, već su pokazali da mogu da dobiju najbolje timove na strani.

Zanimljivo da je 2016. Budućnost dobila sa Šćepanovićem na klupi, danas je on pomoćnik Trinkijerija, biće na suprotnoj strani.

Stvari su više nego jasne, pobedom bi Partizan napravio odlučujući korak ka prvom mestu, do jkkraja igra sa Krkom, Megom i Cibonom. Budućnost bi imala teži raspored, Mornar, Cedevita Olimpija i FMP, ali svejedno bi držali situaciju u svojim rukama.

Danas će biti verovatno srušen i rekord ABA lige, kada je poseta u pitanju, posle pobede Partizana u Bolonji, Arena će biti krcata, što je velika prednost Partizana.

Počinje u 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.