Partizanu olakšan posao, Budućnost značajno oslabljena?

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2020, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu olakšan posao, Budućnost značajno oslabljena?

Informacije još uvek nezvanične, ali izgleda da Petar Mijović neće moći da računa na jednog od najvažnijih igrača.

Kraj košarkaškog vikenda sutra će obeležiti prvi od dva derbija u okviru 19. kola ABA lige.

Partizan će u nedelju od 18 časova u ''Štark Areni'' dočekati podgoričku Budućnost u utakmici koja bi mogla da reši pitanje osvajača prvog mesta na tabeli uoči plej-ofa.

Crno-beli će imati ogromnu podršku sa tribina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a dodatna prednost za crno-bele biće i veliki kadrovski problem koji se pojavio kod Podgoričana pred put u Beograd.

Naime, podgoričke ''Vijesti'' večeras prenose da im je iz Budućnosti ''nezvanično potvrđeno'' da bek šuter Skot Bamfort zbog povrede sutra neće moći da nastupi protiv Partizana.

I ne samo to, nego je veliko pitanje kada će se Bamfort vratiti na teren.

-

U pitanju je povreda zadnje lože, Amerikanac će biti podvrgnut detaljnim pregledima, posle kojih će biti jasno da li će i koliko dugo odsustvovati sa terena.

On je u dosadašnjem toku sezone prosečno beležio 9.7 poena u ABA ligi, a najbolju partiju prikazao je u prošlom kolu protiv Igokee (99-59), kada je upisao 18 poena, šest asistencija i pet skokova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Istorija! Danas pada rekord lige, ovo su raspleti u borbi za prvo mesto u ABA!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 12:58

Svakako da će mnogo toga odlučiti večerašnji duel, ali i raspored u poslednja tri kola. Partizan pobedom, čini se, odnosi sve!..Ulog  u ligi odavno nije bio veći...Partizan i Budućnost će igrati za prvo mesto na Jadranu, a situacija je veoma jasna, pobednik će napraviti veliki korak ka prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.