Bivši igrač Oklahome: Došao bih u Partizan, voleo bih da mi daju šansu!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Oklahome: Došao bih u Partizan, voleo bih da mi daju šansu!

Entoni Guds viđen u Beogradu...

Šampion Srbije ne odustaje od pojačanja NBA kalibra u svojim redovima! Nakon što je propala priča oko dovođenja Džareda Kaningema, bivšeg igrača Dalasa, Atlante i Sakramento Kingsa, čelnici Parnog valjka nastavili su potragu za novim šuterom u timu. Prema saznanjima poznatog izraelskog novinara Dejvida Pika, koji je generalno dobro upućen u gotovo sva zbivanja u evropskoj košarci, u Humsku bi mogao da stigne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivši bek Oklahome Entoni Guds (27, 192).

"Sjajni šuter Oklahome Entoni Guds viđen je u Beogradu. On bi trebalo da ode na probu u Partizan", napisao je Pik društvenim mrežama.

Guds je poslednji angažman imao u francuskom Šoleu, a interesantno je da je u poslednje četiri godine promenio čak deset klubova. U Oklahomi nikada nije dobio priliku da zaigra u zvaničnim utakmicama.

S obzirom na to koliko trener crno-belih Duško Vujošević vodi računa o discplini i dobroj atmosferi u timu, te da je Pik nedavno najavio dolazak Kaningema u Partizan, koji je on na interesantan način demantovao, ovu informaciju treba uzeti s posebnom rezervom.

Ipak, sam igrač je potvrdio da se nalazi u Beogradu i da je spreman da obuče dres Partizana:

"Ovde sam i spremno čekam. Voleo bih da mi Partizan pruži šansu i nadam se da ću je dobiti. Spreman sam za njih", rekao je Guds.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: NBA,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bivši igrač Oklahome stiže u Partizan?

Izvor: Press, 26.Sep.2014

Šampion Srbije ne odustaje od pojačanja NBA kalibra u svojim redovima! Nakon što je propala priča oko dovođenja Džareda Kaningema, bivšeg igrača Dalasa, Atlante i Sakramento Kingsa, čelnici Parnog valjka nastavili su potragu za novim šuterom u timu. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.