BOGDAN ULOVIO ZVER: Hit OBJAVA Bogdanovića, Partizan se odmah JAVIO! Pomenuo i velikog ljubimca Grobara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2021, 22:25

BOGDAN ULOVIO ZVER: Hit OBJAVA Bogdanovića, Partizan se odmah JAVIO! Pomenuo i velikog ljubimca Grobara (FOTO)

Nije moglo bez "peckanja".

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović odmara se na moru, posle naporne sezone u NBA.

Neposredno pre povrataka u SAD i priprema sa Atlantom za predstojeću sezonu, Bogdan je sebi dao oduška i posvetio se omiljenom hobiju.

As Hoksa sa kojima je igrao finale Istoka, gde ih je zaustavio kasniji šampion Milvoki, pohvalio se sjajnim plenom. Naime, Bogdanović je ulovio tunu od 92 kilograma i postavio fotografiju na društvene mreže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Ubrzo su krenuli komentari i čestitke, a među njima se našao i košarkaški klub Partizan koji je "tagovao" Sašu Pavlovića u objavi.

- Oće neko na pecanje - napisao je Bogdan, aludirajući na čuvenu rečenicu kada je tada golobradi i anonimni Nikola Jokić zvao svoje drugare na košarku.

Tom prilikom aktuelni MVP NBA lige je objavio status na društvenim mrežama sledeće sadržine: "Oće neko na basket".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.