ASANO POTPISAO, IMA NOVI KLUB: Partizan će imati šta da kaže, očekuje se tužba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 13:48

ASANO POTPISAO, IMA NOVI KLUB: Partizan će imati šta da kaže, očekuje se tužba (FOTO)

Japanac stavio paraf na trogodišnji ugovor.

Početkom maja je Takuma Asano svojevoljno napustio Partizan i time prekršio ugovor, zbog čega su crno-beli najavili tužbu ukoliko bude potpisao za drugi klub. To se upravo i desilo pošto je Japanac danas predstavljen kao novo pojačanje Bohuma, povratnika u Bundesligu, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Po odlasku Japanca spekulisalo da bi mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpiše za turski Trabzon, ali je Asano uvek naglašavao da želi da igra ponovo u nekoj od Liga petice, pa je Bohum došao u pravom trenutku. Ipak, sada ostaje da se vidi naredni korak Partizana, mada je iz svega što je rekao juče generalni direktor crno-belih Miloš Vazura jasno štaklub preduzeti.

A post shared by VfL Bochum 1848 (@vflbochum1848.official)

 - Ako bi platili transfer, a mi povukli tužbu, onda je normalno da ode kao da je i dalje tu. Ne mogu da pravdam igrača, njegov čin je sraman, ostavio je drugare i ekipu. Verovali ili ne, bio je plaćen redovno, nije imao osnova da ode i to će se na sudu dokazati. Dobro, Srbi uvek više vole da krive svoje, u ovom slučaju Partizan, a da hvale strance, koji su povukli neverovatan potez. Dokazaćemo da smo bili u pravu - istakao je Vazura.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.