Sokolović: Snijega ima, ali ne i dovoljno za skijanje

Izvor: Cafe.ba, 22.Dec.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sokolović: Snijega ima, ali ne i dovoljno za skijanje

Na Jahorini je pao snijeg koji je obradovao posjetioce i zaposlene u Olimpijskom centru /OC/ "Jahorina", ali još nije dovoljno visok za bezbjedno skijanje, rekao je danas Srni rukovodilac marketinga i prodaje u OC "Jahorina" Dragan Sokolović.

"Za buking na planini i taj snijeg visine od oko šest centimetara bio je dobra vijest. Olimpijski centar je na skijalištu učinio maksimalne napore da pokuša da što prije stvori uslove za skijanje, a u funkciji je bio i >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sistem za vještačko osnježavanje staza", naveo je Sokolović.

Prema njegovim riječima, time su značajno popravljeni uslovi na ski-stazama i ukoliko budu povoljne vremenske prilike s obzirom da meteorolozi od četvrtka, 23. decembra, najavljuju nove snježne padavine, moguće je da za naredni vikend na Jahorini budu obezbijeđeni uslovi za skijanje.

Sokolović je najavio da će goste u novogodišnjoj noći u hotelu "Bistrica" zabavljati ansambl "Bisernica" sa vokalnim solistima Ginom Nikolić i Milanom Stojčinovićem, koji će izvesti bogat program zabavne i narodne muzike, spoj modernog i tradicionalnog.

"Cijena dočeka Nove godine u našem hotelu, uz bogat meni jela i pića i dobru zabavu, iznosi 80 KM, a polupansion za novogodišnje praznike u dvokrevetnoj sobi koštaće 114 KM. Mjesta još ima dovoljno", poručio je Sokolović.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.