Prva virtuelna Legend revija: Ko je pronašao savršen kroj?

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2013, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva virtuelna Legend revija: Ko je pronašao savršen kroj?

U okviru novog koncepta ponude, koji je baziran na činjenici da svaka forma tela zaslužuje džins koji ga čini još privlačnijim Legend je predstavio najnoviju kolekciju farmerica pod sloganom “TVOJ SAVRŠEN KROJ”. Kolekcija je namenski krojena za sve tipove građe žena i muškaraca.

Savršen Legend kroj su za sebe pronašli olimpijska šampionka Milica Mandić, glumci Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Branka Pujić, Marko Žigić i Tamara Dragićević. Sa ostatakom kolekcije su imali prilike da se upoznaju u okviru prezentacije Legend Jeans experta i aktivacijom prve virtuelne revije u Srbiji. Reviju mogu pogledati svi zainteresovani koji instaliraju aplikaciju na svojim mobilnim uređajima kako u okviru Legendovih prodajnih mesta, tako i na Legend bilbordima.POGLEDAJTE: FOTOGALERIJA REVIJEBrend "Legend World Wide" koji već dugi niz godina dominira na našem modnom tržištu, rešio je da nam olakša život. Onu su osmislili jedan novi koncept ponude koji je baziran na činjenici da svaka forma ljudskog tela zaslužuje par farmerki koji je čini još privlačnijom!Njihov uspeh održava to što stalno osluškuju šta potrošači žele pa su tako i oslušnuli da nam trebaju nove farmerke, koje nam stoje savršeno! Pogledajte kako da odabrete savršen kroj.
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Koji je tvoj savršen kroj?

Izvor: B92, 19.Sep.2013

Svaka forma ljudskog tela zaslužuje džins koji ga čini još privlačnijim.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.