Izvor: Piplmetar.rs, 04.Mar.2024, 23:30

Letos ga povezivali sa Zvezdom, on nije hteo Evropu: Sad moli da dođe jer želi na Olimpijske igre

S. L.


Čudna je sudbina NBA košarkaša…

Foto: Profimedia


Letos je Crvena zvezda dovela dosta velik broj igrača u tim, a jedna od želja je bio i Frenk Nilikina, kako se pisalo po medijima. Ipak, Francuz tad nije želeo u Evropu, ostao je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << NBA ligi, ali… Situacija se sada potpuno promenila.
Frenk Nilikina je ostao u Šarlotu, ali je dobio otkaz tokom februara, te je ostao bez tima i sada bi voleo da se vrati u Evropu, kako bi ubedio Francuze da ga povedu na Olimpijske igre koje se ove godine održavaju u Parizu.
Nilikina je neko ko je već sedam godina u NBA ligi, ko igra na poziciji dvojke, ali ko može da pokrije i pleja, a visok je 196 centimetara uz veliki raspon ruku.
Važi za izuzetnog defanzivca, koji i u napadu može da pruži dosta velik doprinos.
Naime, kako tvrde francuski mediji, u pol poziciji za njegov potpis je bio ASVEL, ali nije došlo do dogovora do kraja prelaznog roka u Francuskoj koji je prošao 29. februara. Jedino rešenje koje mu je ostalo je to da ga neka ekipa dovede kao zamenu za povređenog košarkaša.
Tu je favorit Pariz, ali… Ostaje da se vidi da li i može nekog da zameni.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.