Brokof propušta Olimpijske igre zbog mentalnih problema

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 18:14

Brokof propušta Olimpijske igre zbog mentalnih problema

Australijski košarkaš Rajan Brokof propustiće predstojeće Olimpijske igre.

Kako je objavio košarkaški savez Australije, Rajan Brokof i Ajzak Hamfris neće igrati za nacionalni tim na Olimpijskim igrama.

Rajan Brokof se povukao zbog mentalnih problema i poručio.

"Mentalno zdravlje mi nije najbolje i već duže vreme se borim sa tim problemima, pa mislim da je za mene veoma važno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da stanme na vreme i prihvatim da stvari nisu kako treba, pa da potražim pomoć", rekao je Rajan Brokof.

Što se tiče Hamfrisa, on ima problema sa povredom kolena i zbog toga nije u mogućnosti da igra.

"Ovo je veliko razočarenje, nisam očekivao da se ovo dogodi, a uradio sam sve što je do mene da se oporavim, međutim koleno je i dalje u lošem stanju i ja ne mogu da igram", poručio je Ajzak Hamfris.

Ovo je problem za Australiju, koja je još u julu objavila spisak za Olimpijske igre i tamo će se pojaviti sa desetoricom, bez Hamfrisa i Brokofa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.