U Nišu predato 12 listi za izbore, njih 7 proglašeno

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2024, 11:24

U Nišu predato 12 listi za izbore, njih 7 proglašeno

Do sinoć u ponoć za lokalne izbore u Nišu, koji će biti održani 2. juna, Gradskoj izbornoj komisiji predato je ukupno 12 izbornih lista, kaže predsednica GIK-a Danijela Milićević. Za sada je proglašeno 7 lista, dok njih 5 čeka odobrenje GIK-a. Poslednja lista predata je samo tri minuta pre isteka roka.
Prva je proglašena lista "Aleksandar Vučić - Niš sutra" koju čini koalicija okupljena oko naprednjaka, na drugom mestu je lista "Biramo Niš - Đorđe Stanković", a treća je proglašena lista "Ujedinjeni – nada za Niš – Miodrag Stanković".
Na četvrtom mestu je lista Grupa građana "Dr Dragan Milić", a peta je "Ruska stranka – Rusija i Niš u srcu – Tihomir Perić", koja ima status liste...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu ukupno 11 izbornih lista za gradske opštine - ko ih predvodi

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2024

Osim gradonačelnika i odbornika gradske Skupštine, na izborima 2. juna Nišlije će birati i odbornike i predsednike gradskih opština. Ukupno je 11 opcija, od koji su tek četiri predale liste za svih pet opština - koalicija okupljena oko SNS, "Biramo Niš", Grupa građana “Dr Dragan Milić”...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.