U okolini Žitorađe nastradala žena nakon sletanja kvada

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2024, 11:24

U okolini Žitorađe nastradala žena nakon sletanja "kvada"

36-godišnja žena koja se prevozila kao saputnik na “kvadu” preminula je u Domu zdravlja u Žitorađi, nakon što je vozaš četvorotočkaša 34-godišnji muškarac iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Nesreća se dogodila u ataru sela Držanovac u opštini Žitorađa.
U policiji su potvrdili da su juče tokom popodneva dobili informaciju da se dogodila saobraćajna nezgoda iz koje je ubrzo nakon toga jedna osoba preminula.
Nezgoda se dogodila u selu Držanovac u opštini Žitorađa, sletanje četvorocikla sa puta. Tom prilikom vozač je zadobio teške telesne povrede, dok je putnik preminuo nakon prijema u Domu zdravlja u Žitorađi - potvrdili su u policiji.
...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.