A SAD NEŠTO STVARNO ČUDESNO I LEPO, EXPO NAPREDUJE OGROMNOM BRZINOM Baš sam srećan! Vučić oduševljen radovima: Kamerman je Mali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2024, 11:18

"A SAD NEŠTO STVARNO ČUDESNO I LEPO, EXPO NAPREDUJE OGROMNOM BRZINOM" Baš sam srećan! Vučić oduševljen radovima: Kamerman je Mali (VIDEO)

A sad nešto stvarno čudesno i lepo...EXPO napreduje ogromnom brzinom, srećan što sam video stotine vrednih radnika i desetine uposlenih mašina.Srbija sutra! - poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne skrivajući oduševljenje brojnim mašinama, činjenicom da na gradilištu vri kao u košnici, kao i time što se šipovi rade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vrvi kao u košnici!" Vučić i Mali obišli radove na EXPO (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali obišli su danas radove na projektu EXPO 2027. i tom prilikom je predsednik istakao da EXPO napreduje ogromnom brzinom.

Nastavak na Blic...

Predsednik obišao radove na projektu Ekspo 2027: Napreduju ogromnom brzinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali obišli su danas radove na projektu Ekspo 2027. i tom prilikom predsednik je istakao da Ekspo napreduje ogromnom brzinom..."Srećan što sam video stotine vrednih radnika i desetine uposlenih mašina. Srbija sutra!", napisao je Vučić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.