Anja Crevar osvojila srebro na Olimpijadi mladih, a kada vidite šta je izjavila biće vam jasno koliki je to uspeh

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anja Crevar osvojila srebro na Olimpijadi mladih, a kada vidite šta je izjavila biće vam jasno koliki je to uspeh

Anja Crevear osvojila je srebrnu medalju u disciplini 200 metara mešovito prvog dana takmičenja na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu. Anja je distancu isplivala za 2:13.98.

Zlatnu medalju osvojila je Izraelka Gorbenka Anastasia sa vremenom 2:12.88, a do bronze je za 2:14.15 doplivala Francuskinja Duhamel Siriel.

"Osećam se kao da sam na sedmom nebu. Presrećna sam, posebno što nisam baš ovo očekivala jer sam se više spremala za drugu disciplinu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koja me očekuje, odnosno 400 metara slobodno. Popravila sam i vreme, prezadovoljna sam.", rekla je Anja.

Nakon bronze strelca Alekse Mitrovića Srbija na kraju prvog dana ima dve medalje.

Anju u petak 12. oktobra očekuje i druga disciplina na ovom takmičenju, 400 metara slobodnim stilom.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Anja Crevar osvojila srebro na Olimpijskim igrama mladih

Izvor: B92, 08.Okt.2018

Srpska plivačica Anja Crevar osvojila je srebrnu medalju u disciplini 200 metara mešovito prvog dana takmičenja na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.