Numerologija otkriva ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!

Izvor: Svet plus, 01.Nov.2020, 11:39

Numerologija otkriva ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!

U svim velikim monoteističkim verama govori se o anđelima. Numerologija otkriva ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!  Oni su predstavljani kao duhovna, natprirodna i bestelesna bića koja ne jedu i ne piju, ne rađaju se i ne umiru. Prisutni su u mnogim religijama čija je dužnost da služi Bogu.

Vernici svih religija obraćaju se anđelima čuvarima za zaštitu i pomoć. U pravoslavnoj postoji sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << arhanđela: Mihail, anđeo pobede i suda, Gavril, vesnik božijih tajni, Rafail, utešitelj žalosnih i iscelitelj bolesnih, Uril, prosvetitelj neverujućih, Salatil, anđeo molitve, Jegudil koji se stara o nebeskoj nagradi vernih i Varahil koji ljudima donosi blagoslov i blagodat od Gospoda.

U katoličkoj se takođe govori o sedam arhanđela, od kojih su prva tri najmoćnija: Gabriel, Michael, Raphael, Uriel, Jehudiel, Sealtiel i Barachel.

Međutim, drevne ezoterijske liste navode devet anđela, mešajući i judaističke i kabalističke izvore. To su: Ariel, Chamuel, Gabriel, Haniel, Jophiel, Metatron, Mihael, Rafael, Uriel.

Numerologija savetuje da saznate koji vas anđeo čuva i da se njemu obraćate za pomoć kada vam je potrebna. U tu svrhu, potrebno je da izračunate svoje ime uz pomoć brojeva. Svako slovo je vezano uz neki broj:

A, I, J, = 1

B, K, R = 2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3

D, M, T, Đ, DŽ = 4

E, H, N, NJ, X = 5

U, V = 6

O, Z, Ž = 7

F, P = 8


Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj sa više cifara, saberi ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednocifren. Zatim saznajte ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.